Forny dit hjem med tilbygning til hus

Kvalitetsløsninger lavet af professionelle

Drømmer du om at forny dit hjem med en tilbygning, der kan give dig bedre plads og nye muligheder? Hos Mernild Byg A/S tilbyder vi den tilbygning til hus, du går og drømmer om. Uanset om du vil have bygget ny stue, entre, udestue, garage eller noget helt andet, så kan vi lave det for dig.

Er du bosat i eller har du feriebolig i omkring Taastrup, Roskilde og Jyllinge, så er vi dit kvalitetssikre valg til at lave en tilbygning til dit hus eller sommerhus. Vi går utroligt meget op i det æstetiske, og vi laver altid smukke løsninger, der passer ind i dit hjem og til din personlige stil.

Vi tager hånd om hele projektet

Hos Mernild Byg A/S råder vi over en række specialiserede professionelle håndværkere. Vi kan derfor tilbyde alle former for tilbygninger til hus. Det betyder, at vi – udover at lave din tilbygning – også kan stå for at bygge det køkken, badeværelse eller andet, du ønsker i tilbygningen.

Så behøver du ikke have fat i mange forskellige firmaer og håndværkere for at få dine ønsker opfyldt – vi tager trygt hånd om det hele.

Vi bygger tilbygninger af høj kvalitet og med et stort fokus på designet. Vi tager dig derfor med på råd i forhold til, hvordan du ønsker, at stilen skal være, og hvilke materialer du ønsker, vi bygger i. Vi benytter os altid af kvalitetsmaterialer, der både sikrer langtidsholdbarhed og smukke resultater.

Kontakt os for et tilbud på tilbygning til hus

Har du allerede selv en ide til, hvordan du ønsker at udvide dit hus, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder for tilbygning eller ombygning? Vi sidder altid klar til at tage en snak om dine ønsker og drømme. 

Kontakt os i dag og få kyndig vejledning og et konkret tilbud på dine opgaver

Ko​ntakt os i dag

​​Indhent et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt i dag!​​​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mernild Byg A/S

Bytoften 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928581

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 35 99 35

E-mail: Info@mernildbyg.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Mails besvares ligeledes i dette tidsrum