Opfrisk dit hus med en facaderenovering

Er facaden på dit hus ved at være medtaget efter i mange år ikke at være gjort noget ved?
​ Eller har du lyst til at modernisere murstensværket i dit hjem?

Med en komplet renovering af din facade kan det næsten være som at få et nyt hus. De samme mursten, som du har kigget på i årevis, kan få pustet nyt liv i sig, og hele dit hus’ udtryk kan blive ændret.

Hos Mernild Byg A/S laver vi facaderenovering af højeste kvalitet. Vi er meget optagede af det æstetiske, og vi ønsker at give dig flotte facader, der passer til din stil. Vi renoverer facader på Sjælland i områderne ved Taastrup, Roskilde og Jyllinge.

Vi laver alt indenfor facaderenovering

Alt afhængigt af dine behov kan vi levere forskellige former for facaderenovering med meget forskellige resultater – dog altid af høj kvalitet. Vi kan eksempelvis tilbyde en vandskuring af hus i forskellige farver, der kan give dine facader et moderne og ensartet udseende.

Eller måske du hellere vil have en pudsning af facade med omfugning, der fungerer godt til at udbedre skadede sten og revner i de nuværende fuger.

Uanset hvad har vi løsningerne, som giver dig det ønskede resultat. Alle vores håndværkere er kyndige og klar til at vejlede dig til at få de facader, du drømmer om.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få opfrisket facaderne på dit hus, så ring til os og hør mere om vores arbejde med at renovere facader. På baggrund af informationer om dit hus og dine ønsker til facaderenovering kan vi udforme et uforpligtende tilbud på dine opgaver. Hvis du har flere ting, du ønsker at få lavet i dit hjem, så kan du også få et samlet tilbud, der dækker dine behov.

Ko​ntakt os i dag

​​Indhent et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt i dag!​​​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mernild Byg A/S

Bytoften 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928581

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 35 99 35

E-mail: Info@mernildbyg.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Mails besvares ligeledes i dette tidsrum