Om Mernild Byg A/S

Mernild Byg A/S blev etableret af Henrik Nielsen Mernild, som startede sin selvstændige karriere som tømrermester den 1. maj 2001.

I 2015 omlagde Henrik Mernild sin virksomhed, som i dag er Mernild Byg A/S.

Mernild Byg A/S er i dag en mellemstor tømrervirksomhed med et bredt udvalg af kompetencer samt specialister indenfor tømrerfaget, fordelt blandt funktionærer, tømrersvende, arbejdsmænd samt lærlinge.

Virksomheden spænder bredt over enkelte fagentrepriser såsom tømrerentrepriser, men varetager hovedsageligt hovedentrepriser.

Mernild Byg A/S føler et stort ansvar for branchens unge mennesker, som ønsker at blive tømrer, derfor er størstedelen af virksomhedens ansatte lærlinge og det er fortsat ambitionen, at varetage uddannelse af tømrerlærlinge.

I 2020 vandt Mernild Byg A/S Børsens Gazelle pris, på baggrund af flere år med kraftig vækst – en pris vi er meget stolt af.

Ambitionen for Mernild Byg A/S er stor, og passionen for håndværket og ordentligheden hos medarbejderne er ligeså.

I 2021 indtrådte Lars-Christian Brask som bestyrelsesformand i Mernild Byg A/S, som et led i den rejse som virksomheden ønsker at være på.

Mernild Bygs keypoints i vores hverdag er baseret på ordentlighed, loyalitet og kvalitet, med sloganet for øje – ”Vi udfører byggeprojekter med udgangspunkt i høj æstetik og sans for detaljen.

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

Mernild byg støtter kræftens bekæmpelse. Vi mener at Kræftens Bekæmpelse gør en stor forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft og deres pårørende - det mener vi bør støttes.

kraeftensbekaempelse

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Ko​ntakt os i dag

​​Indhent et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt i dag!​​​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mernild Byg A/S

Bytoften 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928581

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 35 99 35

E-mail: Info@mernildbyg.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Mails besvares ligeledes i dette tidsrum