Realiser din byggedrøm med vores hovedentreprise

Vi er med på dit byggeprojekt fra start til slut

Går du og drømmer om at renovere dit hus eller måske endda bygge noget helt nyt. Men virker det uoverskueligt at skulle finde alle de forskellige håndværkere, der er brug for til dit projekt? Med vores hovedentreprise tager vi hånd om hele dit byggeprojekt – fra de første skitser på tegnebordet til de sidste detaljer i det endelige resultat.

Hos Mernild Byg A/S tilbyder vi flotte resultater af højeste kvalitet på byggeprojekter i områderne omkring Jyllinge, Roskilde og Taastrup. Hvis du ønsker en nem, hurtig og billig vej fra byggedrøm til virkelighed, så er vi dit troværdige og sikre valg af samarbejdspartner.

Vores hovedentreprise gør det nemt for dig

Uanset om du ønsker at få et nyt badeværelse, totalrenoveret din kontorbygning eller have bygget nyt sommerhus, så kræver dit byggeprojekt en række håndværkere, der er specialiserede. Men med vores hovedentreprise slipper du for at være den, der skal holde overblikket og være i kontakt med alle de forskellige håndværkere – det gør vi nemlig for dig.

Vi står nemlig gerne for projektering og koordinering på dit byggeprojekt, så du kan slappe af og overlade projektet i vores kyndige, trygge hænder. I løbet af vores mange år i branchen har vi opbygget et stort netværk på tværs af mange fag og discipliner. Vi har derfor nogle faste samarbejdspartnere på vores hovedentrepriser, som vi og du kan stole på lever op til de tårnhøje ambitioner vi har for vores byggeprojekter. Ved at overlade hele din entreprise hos os, sikrer du dig et ordentligt resultat lavet af kyndige professionelle.

Kontakt os og fortæl om dine byggeplaner

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores hovedentreprise kan få dig i mål med dit byggeprojekt, eller vil du fortælle om dine byggeplaner og have et uforpligtende tilbud på dine opgaver? Så kontakt os i dag for en uformel samtale. Vi hører gerne om dine byggedrømme, så vi kan hjælpe dig med at få dem realiseret på bedste vis.

Ko​ntakt os i dag

​​Indhent et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt i dag!​​​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mernild Byg A/S

Bytoften 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928581

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 35 99 35

E-mail: Info@mernildbyg.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Mails besvares ligeledes i dette tidsrum