Professionel tagrenovering af høj kvalitet

Vi tager kyndigt hånd om dit tagarbejde

Har dit tag brug for at blive renoveret, og leder du derfor efter et professionelt firma til at tage sig af det? Hos Mernild Byg A/S har vi mange års erfaring med at renovere, reparere og vedligeholde tage. Vi laver renovering af tag med fokus på kvalitet og design, så du får en løsning, der er tilpasset dine behov og husets stil.

Med base i Roskilde kører vi ud og laver tagrenovering i hele området herunder i Jyllinge og Taastrup. Vi arbejder med ordentlige materialer og tilbyder troværdige og utroligt kompetente håndværkere til at tage hånd om dit tagarbejde. At vælge os til at sørge for dit tag er derfor dit sikre valg.

Vi tilbyder flere former for tagrenovering

Der kan være flere forskellige grunde til, at dit har brug for at blive renoveret. Har du for eksempel opdaget en utæthed eller løse teglsten, er det gammelt og nedslidt eller trænger det måske bare til at blive grundigt rengjort? Uanset hvilken type tagrenovering eller tagreparation du har brug for, så kan vi løse det for dig.

Vi renser og reparerer med udgangspunkt i langtidsholdbare løsninger, der styrker dit tag og giver bedre isolering i dit hjem. Og står dit tag ikke til at redde, eller ønsker du af andre grunde at få lagt et helt nyt tag, så tager vi os også af det.

Kontakt os i dag

Vores arbejde med tagrenovering sikrer dig et stærkere og flottere tag. Hvis du er utilfreds med dit tags udseende, eller der slipper kold luft ind gennem det, så kontakt os i dag og fortæl os om problemerne. 

Med et nyrenoveret eller spritnyt tag kan du både spare penge på varmeregningen med den bedre isolering og samtidig se værdien af dit hus stige. Der er altså ingen grund til at vente med at få renoveret dit tag.

Ko​ntakt os i dag

​​Indhent et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt i dag!​​​

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Mernild Byg A/S

Bytoften 10, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928581

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 35 99 35

E-mail: Info@mernildbyg.dk

Få et godt tilbud!

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Mails besvares ligeledes i dette tidsrum